Om os

Om Det Kørende Campingværksted

Efter flere år i branchen og flere opfordringer,  valgte jeg i 2015 at starte Det kørende campingværksted.  I 2017 udvidede jeg med fast værksted + butik på Hedelykken i Hedehusene,   hvor vi desværre havde lidt udfordringer med tilkørselsforhold, så i 2020 tager vi valget med at flytte hele værksted + butik til egen lokaler i Hvalsø.

I 2018 blev der lidt rigeligt til mig at holde styr på, så min kone Henriette trådte til at overtog pasning af administration + butik, så jeg kan koncentrere mig om at lave jeres vogne. Jeg ligger stor vægt på at udføre opgaver på jeres vogne, med stor omhyggelighed, så vidt muligt ude på campingpladserne eller hjemme hos jer selv når I har tid, så i slipper for besværet med at pakke vognen ned og køre til værksted

I tilfælde hvor reparation ikke er mulig på pladsen el. hjemme, så er mit værksted klar.
Vi ser frem til at se jer alle, og yde god service, godt arbejde og fornuftige priser uanset om det er på pladserne eller værkstedet.
Jeg har servicevogn, hvor reservedele til de fleste reparationer er på lager. Mit valg af en lidt ældre servicevogn og ikke en fin ny dyr bil er af hensyn til mine kunder, så kørsels priser kan holdes i et kundevenligt leje.

I kan nemt kende mig på pladserne når jeg kommer i den Hvide/Orange  servicevogn.

Finansiering

Vi tilbyder i samarbejde med Resurs Bank lån uden udbetaling til en lav rente plus rentefri værkstedskonto.

Kontakt os for at høre nærmere

© Copyright - DKCV - Webdesign Thornedahl ApS